Klikk for nettbutikk
 
 
 
Aktiviteter/ Leker
Bakgrunn, babyshower
Dekor
Gaver
Kaker
Kreative gaver
Mat
Nettbutikk
Ordtak
Invitasjoner
 
 
Amerikansk inspirasjon
 
 
 


Hva er egentlig en babyshower?
Babyshower er en fest hvor kommende foreldre mottar gaver de behøver når babyen kommer. Selskapet arrangeres vanligvis av venninnene til den kommende mor mens noen også arrangerer for både mor og far sammen selv om det ikke er like vanlig.
Meningen med en baby shower er at de skal få noen av de tingene babyen behøver som f.eks. klesplagg, pledd, tåteflasker m.m.

Baby-shower har lenge vært en tradisjon i USA men har de siste årene også blitt populært i europeiske, afrikanske og asiatiske land.
I Norge er dette en helt ny måte å feire på. Tradisjonelt har vi brukt å gi gaver etter at babyen er født men hvorfor ikke feire den kommende mamma og pappa i ventetiden isteden?


Mål & mening:
Et mål med å holde babyshower er å vise den gravide støtte fra sine nærmeste venner. Noen har også med familie (f.eks. kommende bestemødre) men de fleste gjør dette som et venninne-event.
Det kan være greit å ha i bakhode under planleggingen av festen at innholdet skal gjenspeile den kommende mammaens personlighet.
En dame som er glad i god mat setter nok pris på fokus på dette mens en dame som er glad i selskapsleker nok blir veldig glad for slike. Siden det gjerne er den gravides nære venner som arrangerer så vet de nok best hva hun blir glad for.


Når?
Babyshower holdes vanligvis når mammaen er ca 6-8 mnd gravid.
Noen har en koselig lunsj, andre en hel kveld. Gjør det man har tid til og som passer flest. Det er ingen "lover og regler" på hvordan dette skal gjennomføres.


Regler:
Det finnes vel egentlig ikke noen regler annet enn en: Og det er at man IKKE drikker alkohol i babyshowers. Dette selskapet er for den kommende mamma og da gjør man som henne og holder seg til alkoholfritt.


Her på denne siden finner du en rekke tips til deg som skal holde en babyshower. Flere tips kommer!

 
 
Copyright: www.babyshowertips.no
Vil du bruke tekst eller bilder herfra på bloggen din så legg inn link til oss.